GARANTIA ACORDATA MOBILIERULUI

Garantia este certitudinea calitatii unui produs si se aplica oricarui produs achizitionat de la S.C. ARTEGO SRL. Noi oferim aceasta garantie pentru ca avem incredere in produsele noastre.

Garantia oferita de S.C.  ARTEGO SRL.. are ca scop repararea sau inlocuirea fara nici un cost suplimentar a unui produs, daca se constata un defect de fabricatie sau de material.

Pentru a beneficia de termenii si conditiile garantiei produselor S.C.  ARTEGO SRL., trebuie sa tineti cont ca garantia este oferita pentru un produs destinat a fi folosit in mod obisnuit, in conditii normale.

Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula:

·         Uzura normal a produsului tinand cont de durata de viata;

·         Incendierea, deteriorarea,  decolorarea produsului sau a unor parti component in urma expunerii la soare sau la o alta sursa puternica de caldura sau a contactului cu apa, vopsirea produsului de catre client, deteriorari ale produsului in urma unor calamitati, ruperea sau zgarierea produsului ca urmare a lovirii sale, defecte produse de depozitarea in conditii de umiditate, curatarea cu substante neadecvate, depozitarea si utilizarea produsului in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost testat si proiectat, defecte care apar ca urmare a erorilor de montaj;

·         Folosirea produsului in regim industrial, in locuri publice sau in scopuri profesionale;

·         Interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate.

Termenul de garantie este de 2 ani pentru toate produsele comercializate de S.C. ARTEGO SRL.

 

DREPTUL DE RETRAGERE

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Conform legislatiei in vigoare, clientul are dreptul sa returneze produsele fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate sau produse montate (sufragerii,comode,dulapuri,paturi ,mese ),produse care se livreaza coletate si necesita montaj.

Rambursarea sumei achitate:

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 30 (treizeci) zile de la data informarii S.C.  ARTEGO SRL.  de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
S.C.  ARTEGO SRL. va  amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea si verificarea produsului  vandut .

Exceptii:

-Furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

-Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator

-Furnizarea de Bunuri comercializate in incinta spatiilor comerciale.